Informasjon om Bustad Designbyraa AS

Bustad Grafisk Design og Bustad Modellteknikk med over 30 års erfaring er nå et nytt selskap under navnet Bustad Designbyraa AS etablert 2006. Vi holder til I Søgne på Linnegrøvan Industriområde hvor vi har et lokale på 200 kvm.

Vår hovedbeskjeftigelse er idag er basert på bygging av Offshoremodeller, Arkitektmodeller og Skipsmodeller. Ved hjelp av CNC og datagrafikk, gjør vi modellene nøyaktige og funksjonelle. Designmodeller for testing og utprøving samt undervisningsmodeller gjør oss til en erfaren partner I fremstilling av nye produkter.

Vi er overbevist om at fysiske modeller er overlegne som verktøy for visualisering

Vår lange erfaring innen Visuell kommunikasjon gjør at vi leverer design av høy standard. Deres bedrift har gjerne en visuell profil som følges. Det gjelder logo (navntrekk), symbol og budskap. Hvis dere syntes det kunne vært bedre, ta kontakt med oss! En profilering kan ikke overeksponeres, gjenntatte budskap med sikker profilering gjør deres    firma synlig. Vi er behjelpelig med Grafisk Design, Bildekor,Illustrasjoner og Produktfoto. Visuell profilering av bedrifter er vår styrke.

Daglig leder Odd Reidar Bustad

   
 

Offshoremodeller
Arkitektmodeller
Skipsmodeller
Div.modeller
Grafisk Design
Illustrasjoner
Foto
Kontakt Bustad
Om Oss
Hjem